Dobra vecer, drago mi je sta sam se pridruzila vasem forumu. Engleski jezik ne znam, pa ako neko prica Hrvatski razumjet ce me. Volim cvijece.
Split
Welcome to Dave's. This is an English language forum, as I understand it.
Anyone speak Croatian ?
Serbian, I think.
Here is what Vanja is saying. It's Croatian
Quote: Good evening, I am pleased to have joined your forum. I do not know English, but if someone speaks Croatian we will understand each other. I love flowers. endQuote
My boss, who is Serbian said she would translate for me, as long as it doesn't get too complicated.
The languages look so much alike to non-speakers. I missed the "Hrvatski," though, which is a big clue....
Dobrodošli na ne govoriti Hrvatski. Morat ćete pisati in Engleski jezik. Probati koristeći website taj prevodi from Hrvatski to Engleski jezik.
(Welcome. I do not speak Croation. You will have to write in English. Try using a website that will translate Croatian to English)
Wow, How wonderful to know that Dave's truly is world wide and gardening is too,
Welcome to Dave's Vanja, I hope someone can communicate with you, sorry I am not the one to do that. WeeNel.
drago mi je da ste mi izrazili dobrodošlicu, no kako sam već kazala neznam engleski jezik
i to mi je otežavajuća okolnost. Nisam mislila da će nekoga iritirati(a to sam primijetila) kad sam napisala "hrvatski jezik" jer to mi je materinji jezik. Zahvaljujem se na dobrodošlici
a ujedno vas obavještavam da se više neću pojavljivati već ću samo ulaziti na forum da pogledam šta ima novoga. Pozdrav svima iz mog sunčanog i vrlo toplog grada.
Vanja, probajte ovo mjesto za pomoć. Kliknite na ikonu ispod zelen.
http://www.stars21.com/translator/croatian_to_english.html
Možete upisati hrvatski u gornjem okviru i zatim pritisnite 'Go'. Računalo će vam dati Engleski riječi. Vremena, ali, na snazi.
Svi smo ljubav fotografije. Slika je tisuću riječi.
Vanja,
Stavite ih u okvir i vaše računalo će se prevesti na hrvatski.
Ovo je stranica za engleskog na hrvatski.
http://www.stars21.com/translator/english_to_croatian.html
Post a Reply to this Thread
More Beginner Gardening Threads
-
Curling leaves, stunted growth of Impatiens
started by DeniseCT
last post by DeniseCTJan 26, 20261Jan 26, 2026 -
White fuzzy stems
started by joelcoqui
last post by joelcoquiJan 29, 20263Jan 29, 2026 -
What is this alien growth in my bed
started by joelcoqui