Split

split, Croatia

Dobra vecer, drago mi je sta sam se pridruzila vasem forumu. Engleski jezik ne znam, pa ako neko prica Hrvatski razumjet ce me. Volim cvijece.

Woodway, TX(Zone 8a)

Welcome to Dave's. This is an English language forum, as I understand it.

Long Beach, CA(Zone 10a)

Anyone speak Croatian ?

Murphy, TX(Zone 8a)

Serbian, I think.

Waterman, IL(Zone 5a)

Here is what Vanja is saying. It's Croatian

Quote: Good evening, I am pleased to have joined your forum. I do not know English, but if someone speaks Croatian we will understand each other. I love flowers. endQuote

My boss, who is Serbian said she would translate for me, as long as it doesn't get too complicated.

Murphy, TX(Zone 8a)

The languages look so much alike to non-speakers. I missed the "Hrvatski," though, which is a big clue....

Waterman, IL(Zone 5a)

Dobrodošli na ne govoriti Hrvatski. Morat ćete pisati in Engleski jezik. Probati koristeći website taj prevodi from Hrvatski to Engleski jezik.

(Welcome. I do not speak Croation. You will have to write in English. Try using a website that will translate Croatian to English)

Ayrshire Scotland, United Kingdom

Wow, How wonderful to know that Dave's truly is world wide and gardening is too,
Welcome to Dave's Vanja, I hope someone can communicate with you, sorry I am not the one to do that. WeeNel.

split, Croatia

drago mi je da ste mi izrazili dobrodošlicu, no kako sam već kazala neznam engleski jezik
i to mi je otežavajuća okolnost. Nisam mislila da će nekoga iritirati(a to sam primijetila) kad sam napisala "hrvatski jezik" jer to mi je materinji jezik. Zahvaljujem se na dobrodošlici
a ujedno vas obavještavam da se više neću pojavljivati već ću samo ulaziti na forum da pogledam šta ima novoga. Pozdrav svima iz mog sunčanog i vrlo toplog grada.

Tampa, FL(Zone 10a)

Vanja, probajte ovo mjesto za pomoć. Kliknite na ikonu ispod zelen.

http://www.stars21.com/translator/croatian_to_english.html

Možete upisati hrvatski u gornjem okviru i zatim pritisnite 'Go'. Računalo će vam dati Engleski riječi. Vremena, ali, na snazi.

Svi smo ljubav fotografije. Slika je tisuću riječi.

Thumbnail by DaleTheGardener
Tampa, FL(Zone 10a)

Vanja,

Stavite ih u okvir i vaše računalo će se prevesti na hrvatski.
Ovo je stranica za engleskog na hrvatski.

http://www.stars21.com/translator/english_to_croatian.html

Thumbnail by DaleTheGardener

Post a Reply to this Thread

Please or sign up to post.
BACK TO TOP